Till helgen är det åter dags att göra ett försök på 100 km. Jag har funderat ganska länge på hur jag ska lägga upp loppet iår. Förra året så gick jag med täten direkt från starten för att sedan ta helt slut efter 60 km. Farten var ganska hög i början och sedan så sjönk den alt eftersom för löparna. Jag tror att jag ska försöka att göra mitt eget lopp iår men en jämn fart över alla 100 km. Detta kommer att innebära att jag kommer att springa ensam i stora delar av loppet. Om jag snittar på runt 4.00 /km så kommer det att räcka ganska långt, om man känner sig bra efter 75 km så kanske man kan öka lite…

Träningen efter Stockholm har gått ganska bra, men det hade ju inte skadat med en vecka till. Jag har “bara” lyckats göra ett långpass (över 2.30) mellan Stockholm och nu, men det sja inte vara några problem.

I kväll så ska jag köra lite intervaller med orienteringsklubben på löparbanan.