Jag har haft lite problem med min häl till och från den sista tiden. Jag har fått en liten knöl på hälen men nu gör det inget ont i alla fall. Var lite osöker på formen inför Orsakajt´n.

Skönt att man kom till start… Efter backträningen i söndags så har jag fått ganska mycket träningsvärk i låren. Det tog några dagar längre än planerat att bli bra i benen. Hade även en del värk i benen på morgonen innan loppet.
Fick slita ganska hårt från start för att hämga med Mikael Lindberg som drog. Efter 5 km så började benen komma igång och man började smått hoppas på att man skulle kunna vara med och slåss om segern. Vid 10 km tyckte jag att det var dags att prova på om det fanns någon kraft i benen. Mikael och Lars Sutter som var de som jag med i mitt gäng släppte ganska fort och jag lyckade hålla farten från min höjning ända in i mål. Skönt att få lite feedback från benen att de är bra men dem.
Nu är det nästan bara 1 vecka kvar tills det att jag drar till Davos på 1 veckas träningsläger.